Mainos

Vapaaottelija Amirkhani ällistyi: Presidentti Niinistö haluaa tavata!

Vapaaottelija Makwan Amirkhani on saanut erittäin korkea-arvoisen yhteydenoton, jota mies hehkuttaa Facebookissa.

Amirkhanin mukaan Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö haluaa tavata hänet. Yhteydenotto on saanut miehen iloitsemaan hämmentyneenä.

Amirkhani ei halua avata presidentin yhteydenottoon liittyvää kuviota tarkemmin, mutta kertoo MTV Uutisille olevansa hyvin otettu.

-Tämä oli kuin kirsikka kakun päälle, hän kommentoi.

- Tämä teki minusta todella iloisen pojan. En koe, että minun tarvitsee tässä enempää nostaa itseäni julkisuuteen, mutta tällainen yhteydenotto saa minut tekemään entistä enemmän maahanmuuton ja suomalaisen yhteiskunnan eteen, Amirkhani sanoo. 

Hän vihjaa tapaamisen liittyvän mahdollisesti juuri maahanmuuttoaiheeseen.

- Kuulette siitä lisää pian, hän sanoo.

Amirkhani on noussut suomalaisten tietoisuuteen sekä menestyneenä urheilijana että maahanmuuttoa koskevien mielipiteidensä vuoksi.

Viime viikolla Amirkhani oli mukana MTV3-kanavan Turvapaikkana Suomi -pakolaiskeskustelussa. Hän nosti esille sen näkökulman, että Suomessa täytyy elää maan tavalla. Lisäksi hänen mukaansa keinottelijat täytyy pystyä erottelemaan oikean hädän takia maahan tulleista.

Eilen Amirkhani ripitti Facebookissa tappeluvideoita jakaneita nuoria – ja sai runsaasti palautetta viestistään. Eräs entinen tappelija kertoi miettineensä asioita uudelleen ja muun muassa poistaneensa jakamiaan tappeluvideoita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.