Mainos

Vantaan kaksoismurhan uhrin karu arki – lyöntejä, ruhjeita ja murtuma

Vantaan Asolassa surmattu äiti kertoi poliisille poikansa pahoinpitelevän häntä. Tiedot käyvät ilmi Vantaan käräjäoikeudelle jätetystä lähestymiskieltohakemuksesta.

27-vuotiaan miehen epäillään surmanneen äitinsä ja tyttöystävänsä Vantaan Asolassa sijaitsevassa kerrostalossa. Poliisin erittäin julmaksi kuvaama teko tapahtui jo reilu viikko sitten maanantaina. Seuraavana päivänä mies pahoinpiteli Karhulassa hänelle tuntemattoman miehen ja poliisi otti hänet kiinni. Henkirikokset paljastuivat kuitenkin vasta eilen.

57-vuotias äiti haki lähestymiskieltoa poliisilta 8. marraskuuta.

Hakemuksessa nainen kertoo tulleensa useasti pahoinpidellyksi poikansa toimesta. Edellisellä kerralla poika oli tönäissyt äitinsä portaita alas, mikä oli johtanut käden murtumiseen.

Tuoreimmassa tapauksessa poika oli lukinnut äidin huoneeseen ja lyönyt äitiä päähän noin 20 kertaa. Tästä seurasi mustelmia ja ruhjeita.

- Väkivalta oli aluksi henkistä, mutta viime aikoina se on muuttunut fyysiseksi ja mennyt koko ajan kovempaan suuntaan, eläkeläisäiti kertoi kuulustelussa.

Eläkeläisäiti kertoi poikansa asuvan samassa osoitteessa. - En oikein tiedä miten tilanne voisi muuten parantua, hän perusteli lähestymiskieltohakemusta.

Myös poika oli kuulustelussa. - En vastusta lähestymiskieltoa. Hyvä, että hakee. Saa olla yksin sen jälkeen, 27-vuotias totesi lisäten ettei hänellä ollut muuta lausuttavaa asiaan.

Poliisi määräsi väliaikaisen lähestymiskiellon samantien. Tapahtumat ovat tietysti myös poliisitutkinnassa.

Lähestymiskieltoa oli määrä käsitellä Vantaan käräjäoikeudessa 15. marraskuuta, mutta äiti ei saapunut istuntoon. Näin olleen oikeus määräsi lähestymiskiellon raukeamaan saman tien.

Lisää uutisia tapahtumasarjasta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.