Mainos

Kotkan pahoinpitelijää epäillään äitinsä ja tyttöystävänsä murhasta

Vantaan kaksoismurhista epäilty 27-vuotias mies on poliisin mukaan sama henkilö, jota epäillään Kotkassa viime viikolla tapahtuneesta raa'asta pahoinpitelystä.

Poliisi löysi eilen iltapäivällä kaksi naista surmattuna kerrostaloasunnosta Vantaan Asolassa. Poliisi sai ilmoituksen asiasta huoltomieheltä, joka oli mennyt tarkistamaan asuntoa.

Naapurit olivat ilmoittaneet huoltoyhtiölle, että asunnon parvekkeen ovi oli auki. Asuntoon mennyt huoltomies löysi surmatut naiset ja ilmoitti poliisille.

Asuntoon mennyt poliisipartio löysi sisältä 55- ja 26-vuotiaan naisen, jotka oli surmattu erittäin julmasti teräaseella. Rikoskomisario Kimmo Hyvärisen mukaan surmat tehtiin todennäköisesti viime viikon maanantaina eli päivää ennen Kotkassa tapahtunutta pahoinpitelyä.

Poliisi sai selville, että teosta epäilty on sama mies, jota epäillään Kotkassa viime viikolla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Siinä mies hyökkäsi yllättäen hänelle täysin tuntemattoman uhrin kimppuun Karhulan linja-autoasemalla.

Pahoinpitelyä tutkitaan tapon yrityksenä, ja mies on määrätty mielentilatutkimukseen. Mies vangittiin pahoinpitelystä Kotkan käräjäoikeudessa viime perjantaina. Surmatut naiset olivat epäillyn miehen äiti ja tyttöystävä.

Epäilty on kuulusteluissa myöntänyt surmanneensa äitinsä ja tyttöystävänsä. Poliisi tutkii asia kahtena murhana.

Hyvärisen mukaan poliisi tulee esittämään Vantaan käräjäoikeudelle miehen vangitsemista.

Epäilty pahoinpiteli äitiään

Murhista epäilty oli pahoinpidellyt äitiään, ja poliisi oli määrännyt hänet väliaikaiseen lähestymiskieltoon marraskuussa. Lähestymiskieltoa ei Hyvärisen mukaan kuitenkaan saatu vahvistettua, koska äiti ei saapunut käräjäoikeuteen, joka vahvistaa lähestymiskiellon.

Surmien motiivi on Hyvärisen mukaan erittäin epäselvä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.