Mainos

Oli matkalla töihin – joutui karmivan pahoinpitelyn uhriksi

Töihin matkalla ollut mies pahoinpideltiin tänään aamulla poikkeuksellisen raa'asti Kotkan Karhulan linja-autoasemalla.

Poliisin mukaan vuonna 1957 syntyneen miehen kimppuun hyökkäsi selvästi nuorempi mies ja alkoi hakata uhria. Miehet eivät tunteneet toisiaan, eikä poliisin mukaan aiemmin tapahtunut mitään, mikä olisi voinut provosoida hyökkäyksen.

Uhri loukkaantui rikoskomisario Tuomas Pöyhösen mukaan erittäin vakavasti. Pöyhönen ei vielä osannut sanoa, oliko tekijä päihtynyt pahoinpitelyn tapahtuessa.

Pahoinpitelijä löi uhria ensin nyrkillä kasvoihin. Uhri kaatui iskun voimasta maahan, minkä jälkeen vuonna 1985 syntynyt vantaalaismies jatkoi pahoinpitelyä potkien ja pomppien miehen päällä. Hän myös löi uhria mukanaan olleella kyynärsauvalla eri puolille tämän kehoa.

Silmittömän hyökkäyksen silminnäkijät hälyttivät paikalle poliisin. Poliisit ottivat teosta epäillyn miehen kiinni linja-autoasemalta, kun silminnäkijät olivat osoittaneet epäillyn heille.

Miestä epäillään törkeästä pahoinpitelystä, ja hän on tällä hetkellä pidätettynä Kotkan poliisiasemalla. Poliisi harkitsee vangitsemispyynnön tekemistä käräjäoikeudella.

Pahoinpitelyllä on useita silminnäkijöitä, mutta Kotkan poliisi pyytää edelleen tapauksen nähneiltä havaintoja. Havainnot voi ilmoittaa virka-aikana numeroon 071 8735440 tai 0718735442.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.