Vanhustenhoitokohussa ryvettyneelle Esperi Carelle uusi toimitusjohtaja

1:03
Marja Aarnio-Isohanni irtisanoutui kohun seurauksena Esperi Caren toimitusjohtajan paikalta.

Esperi Caren uusi toimitusjohtaja painottaa hoiva-alalla olevan iso yhteiskunnallinen merkitys.

Stefan Wentjärvi on hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Caren uusi toimitusjohtaja. Pitkäaikainen toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni erosi yhtiön hoivakodeissa paljastuneista epäkohdista nousseen kohun seurauksena tammikuussa 2019.

Hoivapalveluiden laatu nousi otsikoihin alkuvuodesta, kun viranomaiset määräsivät Esperi Caren hoitokodin toiminnan Kristiinankaupungissa keskeytettäväksi.

Tapauksen jälkeen esiin nousi lukuisia eri toimijoiden hoivakoteja, joissa henkilökunnan riittämättömyys oli räikeästi vaarantanut hoivan laadun ja asukkaiden turvallisuuden.

– Hoiva-alalla on iso yhteiskunnallinen merkitys, joka linkittyy moniin keskeisiin kysymyksiin laadukkaasta hoivasta, osaavasta henkilöstöstä ja tyytyväisistä omaisista, uusi toimitusjohtaja Wentjärvi kommentoi tiedotteessa.

– Näistä asioista keskusteleminen ja näiden kysymysten ratkaiseminen motivoi minua. Tulin Esperille koska näin, että täällä on aito halu ratkaista ja kehittää näitä asioita.

Esperi Caren toimitusjohtajana toimi tammikuusta asti väliaikaisesti Heini Pirttijärvi, josta tulee yhtiön varatoimitusjohtaja ja yhteiskuntasuhdejohtaja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja