Vangilta paljastuksia maailman ykköspelaajan poikkeuksellisesta putkareissusta

Golfin maailman ykköspelaaja Scottie Schefflerin ehti pikaisen putkareissunsa aikana herättää runsaasti huomiota vankilassa.

Scheffler vietiin telkien taakse, kun hän oli matkalla Golfin PGA Championshipin toisen kierroksen aloitukseen. Matka muuttui kuitenkin putkareissuksi, kun Scheffler ei totellut poliisien ohjeita.

Schefflerin vankilavisiitti jäi todella lyhyeksi, sillä hän ehti kuin ihmeen kaupalla putkareissustaan huolimatta PGA Championshipin toisen kierroksen tiiaikaansa , jota oli tosin myöhästetty kuolonkolarin takia. Lyhyen telkien takana vietetyn hetken aikana maailman ykköspelaaja ehti saada paljon ystäviä.

TMZ haastatteli Schefflerin sellitoveria, joka ei edes tiennyt aluksi, että puhuu maailmantähden kanssa. 

– Hän toisteli, että on täyttä paskaa, että hän on täällä, eräs vanki kertaa.

Hetken päästä se selvisi, kun poliisi kertoi, että kyseessä on golfin maailman ykköspelaaja. Haastateltavan mukaan Scheffler herätti vankilassa poikkeuksellisen paljon kinnostusta, kun useat vanginvartijat ja vankilan henkilökunnan halusivat nähdä hänet omin silmin.

Scheffler ei antanut välikohtauksen haitata golfkilpailuaan. Hän sijoittui lopulta viikonloppuna päättyneessä PGA Championshipissa jaetulle kahdeksannelle sijalle.

Lue myös:

    Uusimmat