Valtteri Bottas kohauttaa olkiaan Rosbergin neuvoille: "Minun on löydettävä oma tapani"

Valtteri Bottas avaa rengastestien merkitystä 3:18

Mercedes-kuljettaja Valtteri Bottas kertoo, ettei hän tarvitse maailmanmestari Nico Rosbergin ohjeita taistelussa F1-tallikaveriaan Lewis Hamiltonia vastaan.

Viidettä mestaruuttaan kauden päätteeksi juhlinut Hamilton rökitti selvästi Bottaksen, joka jäi kuljettajien sarjassa lopulta viidennelle sijalle. Vaille osakilpailuvoittoja jäänyt Bottas lyttäsi itse kauden uransa huonoimmaksi.

Kauden 2016 mestaruustaistelussa Hamiltonin voittanut Rosberg tarjosi Bottakselle neuvojaan tilanteen kääntämiseksi ensi vuonna, mutta tästä suomalaiskuljettaja ei ollut järin innoissaan.

- En tarvitse neuvoja. Jokainen ihminen ja jokainen urheilija on täysin erilainen. Minun on löydettävä oma tapani olla paras versio itsestäni - niin kuljettajana kuin ihmisenäkin, Bottas kertoi formel1.de:lle

Force Indialta kauden päätteeksi lähtöpassit saanut Mercedes-suojatti Esteban Ocon kärkkyy nyt saksalaistallin testikuskina Bottaksen pestiä kaudelle 2020. Tätä skenaariota suomalaiskuski ei halunnut sen enempää spekuloida.

- Tämä on hauska urheilulaji. Koskaan ei voi tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Bottas totesi.

Lue myös:

    Uusimmat