F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Valtteri Bottas häkeltyi Mercedeksen tylystä radioviestistä – "Ehkä he sanoivat niin"

0:29
Videolla kuvaa Bottaksen ja kisainsinöörin radiokeskustelusta.

Valtteri Bottas sijoittui toiseksi Belgian osakilpailussa sunnuntaina. Kesken kilpailun yllättävän viestin talliltaan saanut suomalainen ei muista käyneensä keskustelua tallitovereiden välisestä kilpailemisesta.

Toisesta lähtöruudusta kisaan lähtenyt Bottas ei onnistunut käyttämään radan alkuosan pitkän suoran tuomaa ohitusmahdollisuutta hyödykseen, joten Lewis Hamilton piti suomalaisen takana. Bottas sai uuden mahdollisuuden turva-auton jälkeisessä uusintalähdössä, mutta Hamilton oli jälleen etevämpi.

– Lähdössä olisi ollut hyvä mahdollisuus, mutta Lewis pelasi tilanteen hyvin, eikä lähtenyt liian kovaa ykkösmutkasta. Sama juttu uusintalähdössä, en vain saanut häntä kiinni suoralla. Lewis ajoi lähes virheettömästi, Bottas antaa tunnustusta tallitoverilleen.

Bottas pyysi kisan alkukierroksilla varikkomuurilta lupaa moottoriasetusten muuttamiseen, jotta voisi hakea ohitusta Hamiltonista, mutta talli tyrmäsi pyynnön tylysti.

– Sovimme, ettemme käytä sitä tallitoveria vastaan, kisainsinööri viestitti Bottakselle.

Bottas ei muista käyneensä keskustelua aiheesta tallin sisällä.

– Minulla ei ole mitään hajuakaan siitä. Ehkä he sanoivat niin, enkä minä vain muista sitä, Bottas kertaa saamaansa radioviestiä.

6:02
Videolla Belgian GP:n kärkikolmikon kommentit.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja