Valtteri Bottaksen pomo sivuun F1-kisasta

Formula ykkösten Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff jättää tulevan Brasilian GP:n väliin. Se on ensimmäinen kisaviikonloppu sitten vuoden 2013, mikä jää väliin Wolffilta.

Syynä väliinjättöön on tulevat sääntömuutokset ja tallin sitoutuminen F1-sarjaan vuodesta 2021 eteenpäin.

– Kun molemmat mestaruudet on jo varmistettu, niin se antaa minulle aikaa keskittyä muihin asioihin Euroopassa. Se on mahtavaa päästä tekemään tämä ja tiedän, että tiimi tulee edustamaan Mercedes-tähteä parhaalla mahdollisella tavalla radalla sekä sen ulkopuolella, Wolff sanoo Motorsport.com -sivustolle.

Lewis Hamilton varmisti Yhdysvalloissa kuljettajien mestaruuden. Wolff haluaa mestaruuksien varmistumisesta huolimatta päättää kauden tyylillä. 

– Seuraava pysähdys on Brasiliassa, josta meillä on lämpimiä muistoja viime vuodelta, sillä siellä kisan voiton lisäksi varmistimme valmistajien MM-tittelin. Se on todella lyhyt rata, joka tekee aika-ajon haastavaksi pienien marginaalien vuoksi, Wolff toteaa.

– Meillä ei perinteisesti ole ollut nopein auto kesätauon jälkeen, mutta onnistuimme ajamaan Yhdysvalloissa paalulle ja aiomme taistella jälleen eturivin paikoista Sao Paulossa, Wolff päättää.

Formula ykkösten seuraava osakilpailussa on vuorossa 17. marraskuuta Brasilian Interlagosin radalla. 

Lue myös:

    Uusimmat