Mainos

Vältä talviset kauneusvirheet!

Talvi on vaativaa aikaa kauneudenhoidossa. Sähköiset hiukset ja kuiva iho ovat yleisiä kylmään aikaan vaivaavia kauneuspulmia. Lue, mitä asioita sinun tulisi välttää talvisessa kauneudenhoidossa!

Iho ja hiukset joutuvat talviaikaan todelliselle koetukselle. Yritä välttää näitä yleisiä Allure-sivuston listaamia kauneusvirheitä ja voit olla mahdollisimman viehättävä tuiskeesta ja pakkasesta huolimatta.

1. Kuuma suihku

Kylmällä säällä on houkuttelevaa ottaa pitkiä ja lämpimiä suihkuja. Kuuma vesi tekee kuitenkin hallaa iholle kuivattamalla sitä entisestään.

2. Väärä puhdistustuote

Talviaikaan ei kannata käyttää saippuapohjaisia kasvojen puhdistustuotteita. Myös saippuapohjaiset puhdistustuotteet kuivattavat ihoa kuumien suihkujen tavoin.

3. Ei meikkivoidetta kuivalle iholle!

Hyvin yleinen talvinen kauneusmoka on levittää meikkivoidetta kuivalle tai pintakuivalle iholle. Meikkivoide saa kuivuuden näkymään entistä paremmin. Satsaa talvella hyvin täyteläiseen yövoiteeseen ja käytä hellävaraista kuorinta-ainetta säännöllisesti, niin voit välttää ihon pintakuivuuden.

4. Väärä huulirasva

Huulirasva kuuluu jokanaisen talviseen meikkipussiin. On kuitenkin tärkeää valita oikeanlainen huulirasva: käytä mieluummin koostumukseltaan tahmeaa huulivoidetta kuin vahamaista. Tällöin huulivoiteen vaikuttavat aineet pääsevät paremmin huulten rakoihin.

Vältä voimakkaasti parfymoituja huulirasvoja, sillä ne saattavat aiheuttaa allergiaa.

5. Suojakertoimen unohtaminen

Kylmällä säällä unohtaa varsin helposti, että auringon haitalliset uv-säteet vaikuttavat myös talvella. Ota käyttöön suojakertoimilla varustettu päivävoide.

6. Kädet koetuksella

Kylmä ilmasto saa myös kädet koetukselle, joten on erittäin tärkeää muistaa käyttää hansikkaita! Usein kädet kuivuvat silti, joten ota käyttöön tehokas käsivoide.

7. Ei vedenkestävä meikki

Muista vaihtaa ripsiväri ja eyeliner vedenkestäviin versioihin. Silmät alkavat herkästi vuotaa pakkassäällä, jolloin vedenkestämätön silmämeikki suttaantuu.

8. Hattupää

Hattua pitää tietysti käyttää kylmällä säällä, mutta kaikki naiset tietävät, miten ikävää on ottaa hattu pois päästä ja paljastaa länässä olevat sähköiset hiukset. Voit välttää tämän ilmiön huolehtimalla siitä, että hiukset ovat varmasti kuivat ennen kuin laitat päähineen päähäsi. Voit myös koettaa sukia hiuksiisi hieman vettä tai vahaa otettuasi hatun pois päästä.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde: Allure

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.