Valioliigasta tuttu Christian Atsu, 31, loukussa Turkin maanjäristyksen raunioissa

Valioliigassa Newcastlen paidassa pelannut Christian Atsu on useiden lähteiden mukaan jäänyt Turkissa maanjäristyksen raunioihin.

Atsu edustaa tällä hetkellä turkkilaista Hataysporia. Myös joukkueen urheilujohtajan kerrotaan olevan loukussa Antakyan kaupungissa, uutisoi muun muassa Mirror

Turkissa tapahtui aamuyöllä voimakas maanjäristys lähellä Syyrian rajaa. Menehtyneitä on viimeisten tietojen mukaan ainakin 2300. Turkissa vahvistettuja uhreja on viimeisimmän tiedon mukaan vähintään 1498, Syyriassa 820. Myös jälkijäristyksiä on raportoitu. 

Uhriluku voi kasvaa edelleen, kun raunioiden raivaustyöt etenevät.  

Atsu iski eilen joukkueensa voittomaalin Superliigassa Kasimpasaa vastaan. 31-vuotias on esiintynyt urallaan 30 kertaa myös Ghanan maajoukkueessa.

Valioliigassa Atsu pelasi Newcastlen paidassa vuosina 2016–21. Hyökkääjän ex-seura twiittasi rukoilevansa hyviä uutisia.

Atsu teki alun perin sopimuksen vuonna 2013 Chelsean kanssa, mutta otteluita ei seurassa kertynyt tilille. Valioliigassa hän edusti lainalla muun muassa Evertonia, jossa pelasi viisi kamppailua. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja