Maanjäristysraunioihin jääneestä huippupelaajasta huolestuttavan ristiriitaisia tietoja – "Se ei ole totta"

6:47
Mikä on tilanne Syyriassa ja Turkissa voimakkaan maanjäristyksen jälkeen? Huomenta Suomi avasi tilannetta 8. helmikuuta.

Turkin liigassa pelaavan Hataysporin Christian Atsu on yhä kateissa Turkin maanjäristysten jäljiltä.

Atsu jäi maanantaina Turkin maanjäristysten aiheuttamien raunioiden alle. Tiistaina Hataysporin hallituksen jäsen Mustafa Özat ja Ghanan jalkapalloliitto kertoivat, että Atsu onnistuttiin pelastamaan raunioista elävänä, ja että ghanalaispelaaja olisi viety sairaalaan.

Sittemmin Atsun tilanteesta on selvinnyt uusia, huolestuttavia tietoja. Hataysporin päävalmentaja Volkan Demirelin ja Atsun manageri Nana Secheren mukaan Atsu on aiemmista tiedoista poiketen kuitenkin yhä kadoksissa.

– Emme ole saaneet tietoa hänen olinpaikastaan. Emme tiedä, missä hän on, Demirel kertoi Reutersille.

– Olen parhaillaan Istanbulissa. Tilanne on yhä sama. Christian Atsua ei ole vielä löydetty. Ennen kuin näen hänet tai puhun hänen kanssaan, minulla ei oli uutta tiedotettavaa, Sechere kirjoittaa Twitter-tilillään.

Mustafa Özat pahoitteli levittämäänsä väärää tietoa ja kertoi Atsun olevan todennäköisesti vielä loukussa raunioiden alla.

– Sain tiedon, että Christian Atsu olisi pelastettu raunioista, mutta se EI ole totta. Annoin saman tiedon lehdistölle, mutta tällä hetkellä saamieni tietojen mukaan Atsu ja Taner Savut (Hataysporin urheilujohtaja) ovat yhä raunioiden alla, Eurofoot kertoo Özatin kertoneen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja