Valioliigasta putoavan Norwichin päävalmentaja myöntää koruttomasti – "Voimme olla roskaa"

Teemu Pukin edustaman Norwichin pelaajamateriaali ei ollut tarpeeksi laadukas kilpailemaan tällä kaudella Valioliigassa, seuran päävalmentaja Daniel Farke tyhjensi tiistaina joukkueen kärsittyä Chelseaa vastaan kahdeksannen peräkkäisen tappionsa.

Norwichin paluu Valioliigaan jäi tässä vaiheessa yhden kauden mittaiseksi, kun joukkueen putoaminen varmistui viikonloppuna 0-4-murskatappiossa West Hamille.

– Tasainen suorittaminen on aina haastavaa, kun yksilöiden laatu ei ole parhaalla tasolla, Farke sanoi tiistain Chelsea-tappion jälkeen.

Valioliigan pohjalla oleva Norwich on kerännyt kauden aikana 21 pistettä ja voittanut vain viisi ottelua.  

– Hyvänä päivänä olimme kilpailukykyisiä jopa sarjan parhaita joukkueita vastaan. Olemme kykeneviä voittamaan Manchester Cityn, Leicesterin ja Tottenhamin kaltaisia joukkueita, mutta kun emme ole jokaisella osa-alueella parhaimmillamme, voimme olla roskaa, Farke latasi.

– Mielestäni se on aika normaalia. Joukkue, jolla on enemmän yksilötaitoa voi olla parempi huonompanakin päivänä ja saada silti pisteitä. Me emme pystyneet siihen. Meidän on oltava jatkuvasti sataprosenttisesti parhaimmillamme. Kun pystymme siihen, olemme kilpailukykyisiä ja voimme jopa saada tällä tasolla pisteitä.

Lue myös:

    Uusimmat