Teemu Pukki putosi jälleen avauskokoonpanosta – Chelsea liikaa vain kunniasta pelaavalle Norwichille

Jalkapallon Englannin Valioliigasta putoavan Norwichin suomalaiskärki Teemu Pukki ei ollut joukkueen avauskokoonpanossa illan ottelussa Chelseaa vastaan. Pukki pääsi kentälle vasta 79. minuutilla pelissä, jossa Norwichin saalis oli nolla maalia. Pukki oli sivussa avauskokoonpanosta kolmatta kertaa pitkän sarjatuon jälkeen.

Chelsea vei pelin luvuin 1–0 Olivier Giroudin ensimmäisen puoliajan lopussa tekemällä maalilla. Chelsea on sarjassa kolmantena.

Norwichin avauksessa Pukin paikan otti Josip Drmic. Joukkueen päävalmentaja Daniel Farke teki avauskokoonpanoon myös kolme muuta muutosta viime lauantain West Ham -tappion jälkeen.

Pukki on tehnyt tällä kaudella 11 liigamaalia, mutta pelitilanteessa hän on osunut viimeksi joulukuussa. Tammikuussa hän teki vielä kaksi maalia rangaistuspilkulta.