Valioliigaseuran rakastettu maskotti sai potkut 27 vuoden jälkeen – sitten tilanteeseen puuttui 20 miljoonaa euroa vuodessa tienaava tähtipelaaja: "Olin niin surullinen"

Arsenalin kovapalkkaisin tähti Mesut Özil on tarjoutunut maksamaan juuri irtisanotun maskotin palkan omasta pussistaan.

Etenkin perheen pienimpien suosiossa oleva dinosaurusmaskotti Gunnersaurus on irtisanottu Arsenalin palkkalistoilta 27 vuoden työrupeaman jälkeen.

Gunnersauruksen kohtalosta uutisoi urheilusivusto The Athletic, jonka mukaan maskottina työskennellyt Jerry Quy irtisanottiin seuran palkkalistoilta koronaviruksen pakottamana säästötoimenpiteenä.

The Athleticin mukaan osa-aikaisesti ja vuosikymmenien ajan tunnollisesti Arsenalin otteluissa työskennelleen Quyn palvelukset katsottiin tarpeettomiksi kotiotteluissa, joissa ei ole yleisöä paikalla.

Nyt tilanteeseen on puuttunut Arsenalin kovapalkkaisin pelaaja, saksalaistähti Mesut Özil. Tykkimiesten riveissä sivurooliin ajautunut ja ailahtelevaisen pelaajan maineessa oleva taituri ansaitsee lontoolaisseurassa 350 000 puntaa eli noin 380 000 euroa viikossa.

Vuosiansioissa Özilin palkka on punnan nykykurssilla tasan 20 miljoonaa euroa.

– Olin niin surullinen, että Jerry Quy eli kuuluisa ja lojaali maskotimme Gunnersaurus ja tärkeä osa seuraamme on irtisanottu 27 vuoden jälkeen. Siksi tarjoudun maksamaan Arsenalille ison vihreän kaverin täyden palkan niin kauan kuin olen Arsenalin pelaaja, jotta Jerry voi jatkaa työssään, jota hän rakastaa niin paljon, Özil kirjoitti Twitterissä tiistaina.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten Arsenal reagoi Özilin tarjoukseen. Joka tapauksessa Quy on tarkoitus ottaa takaisin otteluihin, kun yleisö jälleen pääsee paikan päälle Emirates-stadionille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja