Valioliiga-jätti värväsi "Pikku-Messin jo päiväkoti-ikäisenä – ihmelapsi hurmasi kykyjenetsijät näillä esityksillään: "Hän on oikeasti ilmiö"

0:53
Tässä on 5-vuotias "Pikku-Messi": Arsenal kiinnitti nuoren jalkapallolupauksen, jonka perässä muitakin huippuseuroja.

Kenestä tulee seuraava Lionel Messi? Jalkapalloseurojen kilpailu on kiivasta, kun ne etsivät seuraavaa supertähteä yhä nuoremmista pelaajanaluista. Viisivuotias Zayn Ali Salman on yksi heistä. 

Pääkuvan video: Tässä on 5-vuotias "Pikku-Messi", joka pitää pilkkanaan häntä lähes kaksi kertaa vanhempia ja isompia vastustajiaan. 

Valioliiga-jätti Arsenal kiinnitti Zayn Ali Salmanin ensiakatemiaansa tämän ollessa vasta 4-vuotias. Hän on seuran historian nuorin värväys. 

Zayn aloitti Arsenalin 7-vuotiaiden joukkueessa viisivuotiaana, mutta siirtyi nopeasti 9-vuotiaiden tiimiin vastuksen ollessa liian köykäistä. 

Poika päätyi Arsenaliin, kun seuran kykyjenetsijä Stephen Deans oli kuullut ilmiömäisestä lahjakkuudesta junnuseurojen valmentajilta. 

– Arsenal tarkkaili häntä päiväkoti-ikäisenä, Zaynin isä Ali kommentoi. 

– He kuulivat hänen pelaavan paikallisessa joukkueessaan lauantaisin. Kun he näkivät hänen pelaavan, he eivät uskoneet näkemäänsä. Stephen Deans ei voinut käsittää sitä, että Zayn on vasta 4-vuotias ja edelleen päiväkodissa, sopivasti Arsenalia kannattava ylpeä isä jatkaa. 

Arsenalin tekemän värväyksen jälkeen kolme muuta lontoolaiseuraa, Chelsea, Crystal Palace ja Fulham, ovat tarkkailleet juuri koulun aloittanutta pelaajaa. 

Ja näin nuori poika on saanut lisänimen "Pikku-Messi". 

Alin mukaan Zayn oppi kävelemään 10 kuukauden iässä. Isä hehkuttaa poikansa uskomatonta tasapainoa ja "ilmiömäisiä vatsa- ja olkapäälihaksia". Myös muut ovat ihailleet Zaynin fyysisiä kykyjä.  

– Kyse ei ole ainoastaan siitä, että minä isänä pidän häntä erityisenä. Hän on oikeasti ilmiö. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja