"Valintatalon kassissa on talous vatupassissa" – tunnistatko nämä Jinkut Paljaana -yhtyeen mainostulkinnat menneiltä vuosikymmeniltä?

Jinkut paljaana on yhtye, joka soittelee menneiden vuosien mainosjinglejä 2:04
Jinkut paljaana soittelee menneiden vuosien mainosjinglejä. Katso yllä olevasta jutusta, millaisen tulkinnan esimerkiksi ikivihreä "Hyppää Hassen siivelle" saa "Jinkkujen" käsittelyssä.

Nyt ollaan lavalla Jinkut Paljaana! Kyse ei ole kuitenkaan mistään pikkutuhmasta vaan täysin kunniallisesta orkesterista, joka soittaa keikoillaan mainosmusiikkia menneiltä vuosikymmeniltä. 

"Valintatalon kassissa on talous vatupassissa." ”Lasten oma mehu on Mehukatti verraton!” ”Tsä-tsä-tsä-Tjäreborg!” ”Hyppää Hassen siivelle.”

Nämä säkeet muistaa jokainen mediaa viime vuosikymmeninä vähänkään seurannut suomalainen. Ja se on saavutus, jota ei kannata väheksyä, toteaa Jinkut Paljaana -yhtyeen laulaja, Idols-voittaja vuosimallia 2004.

– Popkappaleenkin tekeminen on vaikeaa, kun pitää puristaa isot asiat neljälle riville, mutta entä kun pitää yhdellä lauseella viidessä sekunnissa pystyä myymään ihmisille jotain, laulaja Hanna Pakarinen pohtii MTV Uutisten Mika Tommolan haastattelussa.

Katso yllä olevalta videolta, millaiset tulkinnat ikivihreät mainoskappaleet saavat Jinkut Paljaana -orkesterin käsittelyssä.  

Lue myös:

    Uusimmat