Valentino Rossilta komeaa jälkeä Ferrarin ratissa

MotoGP-legenda Valentino Rossi juhli nelipyöräisellä kalustolla, kun hänen autokuntansa otti Ferrari 488 GT3 -autolla luokkavoiton Abu Dhabissa ajetussa 12 tunnin kisassa. Koko kisassa Rossin autokunta sijoittui kolmanneksi.

Rossin autokunnassa kilpailivat myös hänen velipuolensa, MotoGP-sarjasta hänen tavoin tunnettu Luca Marini ja ystävä Alessio Salucci.

Rossi oli aika-ajoissa autokuntansa nopein kuski. Kisassa hän ajoi viimeisen stintin ja piti luokan pääkilpailijat vakaasti takana.

– Olemme todella iloisia tästä tuloksesta. Olimme luokassamme ykkösiä, mutta kokonaiskisan kolmossija on suuri tyydytys, Rossi sanoi Crash.netin mukaan.

Rossin autokunta hävisi kisan voittaneelle Attempto Audi -tiimille neljä kierrosta. Voittajia olivat Christopher Mies, Dries Vanthoor ja Rinat Salikhov.

Aiemmin tällä viikolla Rossi ajoi Mercedeksen F1-autoa, kun hän ja Lewis Hamilton hyppäsivät toistensa menopeleihin.