Mainos

Vakoojaa pyydettiin aikuisviihteen tähdeksi

Venäläiseksi vakoojaksi epäiltyä Anna Chapmania pyydettiin eroottiseen elokuvaan.

Venäjän vakoojaksi epäiltyä Anna Chapmania on pyydetty aikuisviihteeseen, kertoo asylum.co.uk. Naisen upea ulkomuoto lienee vakuuttanut pyytäjät: Vivid –niminen aikuisviihteen tuottaja on lähestynyt Chapmania, koska hän on "kuumin vakooja vuosiin".

– Vaikka hän ei ollut vakoojana menestyksekäs, uskomme, että hän voi olla loistava näyttelijävalinta tuleviin filmeihimme. Olisimme valmiita lähettämään johtajamme Moskovaan työskentelemään hänen kanssaan, Chapmanin asianajajalle lähetetty kosiskelukirje sanoo.

Aiemmin Chapman on esiintynyt valokuvissa, joissa näkyy hieman paljasta pintaa. Vakoojatarinan tultua julki naisen seksielämä on ollut huhumyllyn kohteena.

Kuumalla vakoojalla on nyt vientiä, sillä naisen huhutaan myös suunnittelevan Playboyssa poseeraamista sekä tarinansa myymistä lehtiin. Hintaa Chapmanin kertomukselle tulisi vaatimattomat 164 000 puntaa, siis yli 200 000 euroa.

Chapmanin epäillään toimineen vakoojana Amerikassa. Hänen uskotaan lähettäneen tietoja Moskovaan yhdessä muiden vakoojien kanssa.

MTV3/Helmi

Lähde: Asylum.co.uk

Kuva: Shutterstock, kuvan nainen ei ole Chapman

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.