Vaimon uudet kovat syytökset johtivat jälleen tutkintaan, NHL:n kohuhyökkääjä sivuun harjoitusleiriltä – "Otamme tämän vakavasti"

NHL:n tutkinnassa oleva Evander Kane ei osallistu San Jose Sharksin harjoitusleirille. Seura kertoi päätöksestään aikaisin torstaiaamuna Suomen aikaa.

Uhkapeliongelmista kärsinyt Kane oli NHL:n tutkinnan kohteena vaimonsa Anna Kanen rajujen syytösten vuoksi. Anna Kanen mukaan hänen miehensä on lyönyt vetoa jopa tämän omista NHL-peleistä. Evander Kane itse on kieltänyt syytökset.

NHL ilmoitti keskiviikkona, ettei se löytänyt todisteita siitä, että Kane olisi lyönyt vetoa NHL-otteluista. Kane on kuitenkin yhä NHL:n tutkinnassa Anna-vaimon tuoreiden syytösten vuoksi, joiden mukaan Evander Kane olisi pahoinpidellyt häntä ja käyttänyt häntä seksuaalisesti hyväksi. 

San Jose ilmoitti aikaisin torstaina, ettei uuden tutkinnan alla oleva Kane osallistu seuran harjoitusleirille.

– San Jose Sharks on tietoinen lisäsyytöksistä, jotka ovat johtaneet lisätutkintaan. Otamme nämä syytökset hyvin vakavasti ja olemme keskustelleet NHL:n kanssa. Olemme päässeet Evanderin kanssa yhteisymmärrykseen, ettei hän osallistu harjoitusleirille kunnes toisin ilmoitetaan, San Josen tiedotteessa sanotaan.

Lue myös:

    Uusimmat