Mainos

Vaihtoehto Polaroid-kameralle? Testasimme HP Sprocket -taskutulostimen

0:20

Testasimme taskuun mahtuvan HP Sprocket -tulostimen, joka on tarkoitettu kuvien tulostamiseen älylaitteelta. 

HP Sprocket yhdistyy älypuhelimeen tai tablettiin kätevästi bluetooth-yhteyden läpi, mutta tulostimen sovelluksen asennuksen jälkeen vaadittiin vielä sovelluksen päivittäminen.

Tulostimen käyttämät kuvaliuskat ovat mitoiltaan 5 x 7,6 senttimetriä. Kuvat ovat siis passikuvia suurempia, mutta eivät ehkä ihan valokuva-albumiin riittävää kokoa. Tulostettavia kuvia kuitenkin voisi kuvitella laittavansa vaikka lompakkoon.

Valokuvapaperiliuskojen asettaminen tulostimeen oli helppoa ja paperin pakkauksessa oli havainnollistava kuva, miten liuskat kuuluu asetella tulostimen sisään.

Tulostimen sovelluksen avulla on myös mahdollista tehdä yksinkertaisimpia muokkauksia kuville, kuten säätää kuvan kontrastia, lisätä suodattimia sekä tehdä kuviin hauskoja ja vitsikkäitä muokkauksia.

Tulostuksen jälki vaikuttaa hieman haalealta, mutta esimerkiksi suodattimen läpi prosessoitujen selfieiden tapauksessa voisi tulosteita pitää jollain tasolla polaroid-kuvien nykyaikaisina vastineina.

Bluetooth-yhteys tulostimen ja älypuhelimen välillä katkesi testiryhmän mielestä ehkä turhankin helposti. Tämä saattoi tapahtua esimerkiksi sillä aikaa, kun tulostettavien kuvien asetuksia vielä säädettiin tulostuskuntoon.

Toisinaan jäi myös epäselväksi, milloin tulostimessa oli tulostusjono jumissa, joka olisi pitänyt purkaa painamalla tulostimen ainokaista nappia. Useimmiten tulostin kuitenkin tulosti kuvat ulos ilahduttavan nopeasti.

Mutta mahtuuko taskutulostin ihan oikeasti taskuun? Kyllä se mahtui juuri ja juuri ainakin aikuisen miehen farkkujen taskuun.


***

0:52

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.