Vaihto-oppilaalla loksahti suu auki – kokoomuksen kansanedustaja saapui asentamaan vanhaa pesukonetta: ”Se oli todellinen kerran elämässä -tilanne”

Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman kertoo tänään sattuneesta mielenkiintoisesta tilanteesta, jossa hän päätyi asentamaan pesukonetta kiinalaiselle vaihto-opiskelijalle.

Rydman kertoo myyneensä netissä vanhan pesukoneensa anonyymisti tuntemattomalle vaihto-opiskelijalle. Opiskelija kävi noutamassa koneen, mutta myöhemmin hän otti yhteyttä kohtaamansa ongelman takia.

Opiskelija ei onnistunut säätämään pesukoneen alla olevia jalkoja ja hän pyysi Rydmania apuun. 

– No minähän sitten menin, kun omatunto ei olisi kestänyt epäilystä siitä, että olisin myynyt viallisen laitteen. Otin omat työkalut mukaan, ja niillä koneen asentaminen onnistui vaivatta. Ostaja oli tyytyväinen, Rydman kertoo.

Vaihto-opiskelija kysyi asentamisen tiimellyksessä, mitä Rydman tekee työkseen. Yllätys oli melkoinen, kun vaihto-oppilas sai tietää, että hänen pesukonettaan oli parhaillaan asentamassa kansanedustaja!

– Kyllä hän oli hämmentyneen oloinen tilanteesta. Hän kertoi huomanneensa, että Suomessa poliitikotkin suhtautuvat hieman toisella tavalla tällaisiin asioihin, Rydman kertoo MTV Uutisille.

Vaihto-opiskelija: ”En kyllä osannut tällaista odottaa”

MTV Uutiset otti yhteyttä kyseiseen naispuoliseen vaihto-oppilaaseen, joka kertoo opiskelleensa Suomessa jo viitisen vuotta. Silti suomalainen rento suhtautuminen arkisiin asioihin pääsi yllättämään hänet täydellisesti.

– Olin kyllä täysin yllättynyt, että kansanedustaja oli asentamassa pesukonettani. Suomalaiset poliitikot ovat maanläheisiä, mutta en minä tällaista osannut odottaa, hän naurahtaa iloisesti.

Vaihto-opiskelija kertoo, että suomalainen kulttuuri eroaa hänen kotimaansa kulttuurista tässä tapauksessa totaalisesti.

– Tämä oli kyllä erittäin kiinnostavaa. Sellainen todellinen kerran elämässä -tilanne, hän toteaa. 

Ja pääasia on tietenkin, että nyt pesukone toimii.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja