Mainos

Vääriä huhuja liikkeellä Turun tapahtumiin liittyen – kauppakeskus Myllyä tai Skanssia ei ole evakuoitu

Sosiaalisessa mediassa liikkuu vääriä huhuja, joiden mukaan Raisiossa sijaitseva kauppakeskus Mylly ja Turussa sijaitseva kauppakeskus Skanssi olisi evakuoitu Turun keskustan tapahtumien jälkeen.

Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Kati Kivimäki kertoo, että huhut kauppakeskuksen evakuoinnista eivät pidä paikkaansa. Hänen mukaansa kauppakeskuksessa ei ole sattunut mitään, mikä johtaisi evakuointiin.

– Täällä on paikalla poliiseja, mikä liittyy siihen, että keskustassa on tapahtunut. Myllyssä ei ole kuitenkaan meillä mitään hätää.

Skanssin kauppakeskuspäällikkö Sari Puhilas kertoo, että kauppakeskuksen liikkeet ovat sulkeneet ovensa turvallisuussyistä, mutta myöskään Skanssia ei ole evakuoitu.

Keskustassa sijaitseva pääkirjasto ja kauppakeskus Hansakortteli on sen sijaan evakuoitu varotoimenpiteenä viranomaisten pyynnöstä, STT kertoo.

Turun keskustassa on puukotettu useita ihmisiä. Poliisi on kertonut, että yhtä epäiltyä tekijää on ammuttu alavartaloon ja että epäilty on poliisin hallussa.

Poliisi on pyytänyt ihmisiä välttämään keskustassa liikkumista. Silminnäkijöiden mukaan ainakin yksi ihminen on kuollut.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.