Mainos

Vaarallinen potilas karkasi psykiatrisesta sairaalasta Kuopiossa

Vaarallinen potilas on karannut Niuvanniemen oikeuspsykiatrisesta sairaalasta Kuopiosta.

Poliisin mukaan potilaana ollut, väkivaltarikoksista tuomittu Dimitri Rothstein karkasi Niuvanniemestä aamulla kello 8 aikaan.

Rothstein on syntynyt vuonna 1977 Turussa ja on todennäköistä, että hän pyrkii pääsemään Varsinais-Suomeen. Todennäköisesti hän pyrkii myös saamaan päihteitä.

Niuvanniemen sairaalasta saatujen tietojen mukaan Rothsteinin käytös voi olla ympäristölle arvaamatonta ja hän on vaarallinen kohdatessaan vastarintaa.

– Pakeneminen tapahtui, kun hän oli päässyt ulkotöihin. Niuvanniemen sairaalasta saatujen tietojen mukaan häntä pidetään arvaamattomana ja mahdollisesti vaarallisena ympäristölle sekä ihmisille, komisario Pekka Koistinen sanoo Pohjois-Savon poliisilaitokselta MTV3 Uutisille.

Rothstein on 177 senttimetriä pitkä ja painaa noin 80 kiloa. Hän on normaalivartaloinen ja jäntevä. Rothsteinilla on vaaleahko siilitukka ja molemmissa käsissä ja sormissa tatuointeja. Oikeassa olkapäässä on tähtitatuointi. Ranteissa ja kyynärvarsissa hänellä on viiltelyarpia.

Päällään Rothsteinilla oli pakohetkellä musta nahkatakki sekä mustat verkkahousut, joissa on punainen sivuraita.

Hän saattaa esiintyä eri nimellä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tuoreet havainnot Dimitri Rothsteinista välittömästi hätäkeskukseen numeroon 112. Muut mahdolliset vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen numeroon 071 8756 680.

Paosta kertoivat ensimmäisinä Savon Sanomat ja Yle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.