Mainos

Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

VAAKA 23.9.–23.10.

Tutustu Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Vuosi 2015 on rakkauden vuosi vaaoille.
Tänä vuonna jos koskaan sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää elämäsi rakkaus. Ensin koet ehkä jonkin lyhytaikaisen suhteen, joka päättyy ennen kuin ehtii edes alkaa. Sen jälkeen olet valmis kohtaamaan elämäsi rakkauden, ja niin myös tapahtuu. Rakkaus voi iskeä kuin salama kirkkaalta taivaalta, tai ystävyys voi syventyä yllättäen rakkaudeksi.

Vakiintuneilta vaaoiltakaan ei puutu rakkautta elämästä. Parisuhteessa on silti aina myös vaikeutensa, eikä riidoiltakaan voi välttyä. Kumppanisi saattaa olla hyvin stressaantunut työnsä takia, mutta muista ettei hän laiminlyö sinua tahallaan. Tee kaikkesi hänen olonsa ja mielialansa parantamiseksi, niin suhteenne voi paremmin ja rakkautta riittää.

PERHE

Raha voi tänä vuonna kiristää perheenjäsenten välejä. Kyse ei ole välttämättä rahanpuutteesta, vaan pikemminkin siitä mihin rahat käytetään. Eri-ikäisten perheenjäsenten tarpeet ja toiveet ovat niin erilaiset.

YSTÄVÄT

Ystävistä on sinulle tänä vuonna suurta tukea. Voit joutua tilanteisiin, joista et selviäisi ilman uskollisia ystäviäsi. Muista osoittaa heille kiitollisuutesi.

TYÖ

Tänä vuonna saat työssäsi hyviä tuloksia aikaan, mutta se ei tarkoita ettet kohtaisi myös jonkinlaisia esteitä tielläsi. Sinä et kuitenkaan anna niiden pysäyttää itseäsi, vaan etenet varmasti ja määrätietoisesti kohti tavoitettasi. Kukaan ei pysty tekemään kaikkea itse. Uskalla pyytää apua ja neuvoja silloin kun niitä tarvitset. Avun pyytäminen ei ole merkki heikkoudesta, vaan viisaudesta.

RAHA

Raha-asiasi sujuvat kokonaisuudessaan varsin hyvin vuonna 2015. Vuoden keskivaiheilla rahasi kuitenkin tuntuvat olevan hieman tiukoilla. Sinulle saattaa tulla yllättäviä menoja, joihin et ole osannut varautua. Onneksi pystyt vähentämään kulujasi jollakin toisella alueella ja saat kuin saatkin budjettisi pysymään tasapainossa.

OPISKELU

Jotkut vaa’at kaipaavat muutosta työhönsä, ja se voi johtaa opintojen aloittamiseen kokonaan uudella alalla. Olet vahvasti motivoitunut opiskelemaan ja pystyt viemään opintojasi ihailtavan tehokkaasti eteenpäin.

TERVEYS

Sinusta tuntuu tänä vuonna, että hankkimasi energia ei anna sinulle voimaa, vaan tuntuu pikemminkin kerääntyvän vyötärösi ympärille. Harrasta enemmän liikuntaa, sillä vaikka se kuluttaa energiaasi, se antaa sinulle myös voimaa kaikkeen muuhun.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.