Ennakkoesitys! Salkkarit-tuottaja jättää pestinsä – jatkaa sivupersoonansa Skäbän saappaissa

SKÄBÄ HARD ROCK BAND – MOOTTORIPYÖRÄ ON MOOTTORIPYÖRÄ 3:57
SKÄBÄ HARD ROCK BAND – MOOTTORIPYÖRÄ ON MOOTTORIPYÖRÄ

Salkkareiden vastaavan tuottajan Marko Äijön matka jatkuu keikkalavoille, kun hänen sivupersoonansa Skäbä ottaa vallan.

Salatut elämät -sarjan vastaavan tuottajan pestiä vuosikaudet hoitanut Marko Äijö karistaa pian Pihlajakadun tomut kengistään ja hyppää täysipäiväisesti Salkkareistakin tutun Skäbän saappaisiin.

Rockmuusikko ja oman elämänsä easyrider Skäbä on Äijön koomasta herännyt sivupersoona, ja sen musiikki on tuttua muun muassa Salkkareista ja MC Taalasbiili -spinoff -sarjasta.

Skäbän soundi on duurivoittoista kasaria ripauksella riffiromantiikkaa yli vuosikymmenten. Sanoitukset piirtävät itseironista, aurinkoista rock-unelmaa; villii, siistii, easyy ja dirtyy. Tarinoiden keskiössä on usein Bonnie ja Clyde -tyyppinen on/off -pari, joka on rakastumisen sokaisemana niin syyntakeettomassa tilassa, että maailma todellakin pyörii hetken vain heitä varten. Skäbän todellisuus on silmäpakoisten kesäöiden rikollisen hikistä huumaa ja kohtalokkaita hunaja-ansoja. Skäbä on kesäkolli, tarinat oikeasti elettyä elämää, Skäbän biohistoriikissa kerrotaan

Skäbä Hard Rock Bandin uusi rock-video Moottoripyörä on Moottoripyörä julkaistaan ennakkoon perjantaina 1. syyskuuta. Skäbä Hard Rock Band on ikäpositiivinen ammattilaisten bändi rock-positiiviselle yleisölle.

Skäbä Hard Rock Band: kitara Tuomas Heikkinen, basso Timo Pekonen, rummut Eski Palosaari, kiipparit Karl Sinkkonen, laulu Marko "Skäbä" Äijö. Moottoripyörä on moottoripyörä -kappaleen sävel ja sanat Mika Sundqvist.

Katso hulvaton Moottoripyörä on Moottoripyörä -rokkivideo ennakkoon yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat