Uutuuskirja: Naimisissa oleva julkkisnainen houkutteli Mikael Gabrielin kolmen kimppaan: "Toinen niistä heitti saman tien kaikki vaatteet pois"

1:35
Mikael Gabriel oli jouluna hyvällä asialla.

Mikael Gabriel kertoo elämäkertakirjassa, että hänellä on ollut paljon naisia – osa näistä julkisuudesta tuttuja.

Räppäritähti Mikael Gabriel kertoo Laura Frimanin ja Anton Vanha-Majamaan kirjoittamassa Mikael Gabriel – Alasti (WSOY, 2019) -kirjassa siitä, miten suosio muutti hänen naiskuvionsa täysin.

"Huomiota tuli yhtäkkiä loputtomasti. Aluksi se oli parasta ikinä: seksiä sai niin paljon kuin halusi, ja naisia riitti joka kaupungissa", kirjassa sanotaan.

– En tunnistaisi kaikkia, jos ne kävelisivät kadulla vastaan, Mikael Gabriel toteaa kirjassa.

Osa räppärin naisista on ollut tunnettuja. "Jos hän puhuisi heistä julkisesti, moni julkkisliitto olisi murusina", kirjassa todetaan.

Yksi mainituista julkkisnaistapauksista on jäänyt Mikael Gabrielin mieleen. Kirjassa kerrotaan, että kyseessä on tunnettu julkkiskaunotar, jota räppäri oli seurannut median kautta vuosia ja jonka kanssa hän oli haaveillut pääsevänsä harrastamaan seksiä.

Melkein kymmenen vuotta naisesta ensi kerran kuultuaan Mikael Gabriel istui levy-yhtiö Universal Musicilla palaverissa. Kesken palaverin miehen puhelimeen tuli kello 13 tiistaipäivällä tekstari: "Mä ja mun kaveri halutaan panna sua just nyt."

Nainen oli juomassa samppanjaa jossain tilaisuudessa, johon Gabriel lähti taksilla kesken palaverin.

Räppäri meni baariin, jossa julkkisnainen ystävänsä kanssa oli. Mikael Gabriel joi nopeasti kolme shottia viinaa ja kolmikko lähti taksilla naisen kaverin luokse.

– Perillä toinen niistä heitti saman tien kaikki vaatteet pois. Mä olin, että vau. Se oli ihan hullua. Vaikka olen ollut kahden naisen kanssa ennenkin, se oli yksi siisteimpiä settejä, joita mulla on koskaan ollut, Mikael Gabriel kertoo kirjassa.

– Touhun jälkeen keräsin kamani ja hoipertelin PME:n studiolle Kallioon VilleGallen luokse. ’Galis, Galis! Sä et ikinä usko, mitä just tapahtui!’ räppäri sanoo hehkuttaneensa.

Kolmen kimppa jäi tuohon yhteen iltaan, mutta Mikael Gabriel niin sanotusti sääti aloitteen tehneen naisen kanssa epäsäännöllisesti yli vuoden ajan.

Kyseinen julkkisnainen oli ja on yhä naimisissa. Hänen puolisonsa tietää tarkalleen, mitä on tapahtunut.

"Jossain vaiheessa mies soitteli Mikaelille ympäripäissään ja huusi solvauksia, mutta edellisestä kerrasta on jo vuosia", kirjassa sanotaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja