Uutta tietoa Oulun epäillystä alaikäisen tyttölapsen raiskauksesta: Tällaisia ovat törkeästä rikoksesta epäillyt – vanhin 38-vuotias

Oulussa raiskattu lapsi on hieman yli 10-vuotias suomalaistyttö 0:43

Oulussa törkeistä lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista epäillyistä miehistä kolmea epäillään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Yhtä heistä epäillään lisäksi samaan tekoaikaan tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Loppuja neljää epäillään vain törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

– Sen voi sanoa, että hän on selvästi alaikäinen tyttölapsi, tapauksen tutkinnanjohtaja Markus Kiiskinen kommentoi aiemmin STT:lle.

Nuorin epäilty 20, vanhin 38

Kaikki rikokset ovat epäiltyjen vangitsemista koskevien oikeuden tietojen perusteella tapahtuneet tämän vuoden kesäkuun ja lokakuun välisenä aikana. Todennäköisesti kaikkien epäiltyjen tekojen tekoaika ei kuitenkaan ole kestänyt näin pitkään.

Nuorimmat epäillyt ovat 20-vuotiaita. Heistä toista epäillään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, toista taas vain törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Epäillyistä vanhin on 38-vuotias, ja häntä epäillään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kolmas törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäillyistä on 25-vuotias.

Eivät sukua uhrille

Teoista epäillyt ulkomaalaistaustaiset miehet vangittiin viime keskiviikon ja torstain aikana. Heidän kaikki epäiltiin todennäköisin syin epäiltynä rikoksista.

Epäillyt ovat tunteneet toisensa, mutta näiden suhteesta tyttöön tiedetään vain se, että tyttö ei ole miesten sukulainen.

Poliisi on kertonut aloittaneensa tapahtuman tutkinnan marraskuussa. MTV Uutiset ei tavoittanut tapauksen tutkinnanjohtajaa kommentoimaan tutkinnan etenemistä. 

Lue myös:

    Uusimmat