Uutta tietoa Kaivopuiston tappelusta, jonka uhri kuoli myöhemmin vammoihinsa: Poliisi etsiikin viittä nuorukaista neljän sijaan

3:26
Katso videolta, miten nuoren miehen kuolemaan johtanut ilta eteni.

Poliisi kertoo toivovansa havaintoja viidestä henkilöstä liittyen Helsingin Kaivopuistossa tapahtuneeseen tappeluun, jonka jälkeen nuori mies kuoli. Aiemmin uutisoitiin, että poliisi tavoittelee neljää nuorukaista.

Poliisi kertoo jatkaneensa Helsingin Kaivopuistossa ravintola Kaivohuoneen edustalla heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna sattunutta välikohtausta, jonka yhteydessä pahoinpidelty nuori mies kuoli saamiinsa vammoihin myöhemmin.

Aiemmin on uutisoitu, että poliisi etsii tapaukseen liittyen neljää nuorukaista. Nyt poliisi korjaa aiempaa tiedotettaan ja kertoo, että todellisuudessa se kaipaa havaintoja viidestä nuoresta miehestä. Kaikista miehistä on jo aiemmin julkaistu kuvat. Poliisin aiemmassa tiedotteessa kuitenkin puhuttiin neljästä nuoresta miehestä.

Poliisin mukaan tapaukseen liittyen on tullut vihjeitä, mutta niitä kaivataan edelleen. Poliisin mukaan muutamia henkilöitä on kuulusteltu tapaukseen liittyen, mutta kukaan ei ole tällä hetkellä kiinniotettuna, pidätettynä tai vangittuna tapauksen tiimoilta.

Asiaa on tutkittu pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena. Pahoinpitelytilannetta seuraavana yönä kuollut uhri ei tuntenut pahoinpitelijöitään entuudestaan, poliisi on kertonut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja