Uutta NIVEA Q10 -vartalovoiteissa!

NIVEA Q10 Firming Body Lotion uudistuu ja saa rinnalleen kuivalle iholle suunnitellun NIVEA Q10 Firming Body Milkin.

Tärkein syy vartalonihon kimmoisuuden puutteeseen on ihon energian ja kosteuden puute. Koentsyymi Q10 parantaa tutkitusti ihon energiansaantia, ja sitä on käytetty suosituissa NIVEA-tuotteissa tehoaineena jo kymmenen vuotta. Q10 estää vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia ihossa ja kiinteyttää ihoa näkyvästi jo kahdessa viikossa.

Tuttu NIVEA Q10 Firming Body Lotion sopii normaalille iholle. Sen koostumus on päivitetty: Q10-koentsyymin määrä on tuplattu ja tuoksu on uudistettu. Voiteen koostumus on kevyt ja raikas.

NIVEA Q10 Firming Body Milk on uusi ja markkinoiden ensimmäinen kiinteyttävä vartalovoide kuivalle iholle. Sen runsas ja miellyttävä koostumus sisältää muun muassa Q10-koentsyymiä ja macadamiapähkinän öljyä. Macadamiapähkinän öljy tekee voiteesta helposti levittyvän ja nopeasti imeytyvän. Voiteesta ei jää kireää tunnetta iholle ja se kosteuttaa ihoa intensiivisesti.

Molemmissa voiteissa on uusi ja raikkaan naisellinen tuoksu. Tuoksussa yhdistyvät sitrukset, jasmiini, ruusu, santelipuu ja kashmir.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat