Mainos

Uutissuomalainen: Enemmistö keskustan piirijohtajista kokee median kohdelleen Sipilää edeltäjiä epäreilummin

Enemmistö keskustan piirijohtajista kokee, että media on kohdellut keskustan puheenjohtajaa, pääministeri Juha Sipilää epäreilummin kuin aiempia pääministereitä. Uutissuomalaisen kyselyssä 12 piirijohtajaa oli tällä kannalla.

Kaikkiaan keskustalla on 21 piirijohtajaa, joista Uutissuomalaisen kyselyyn vastasi 19. Neljän piirijohtajan mielestä media ei ole kohdellut Sipilää muita epäreilummin. Kolme piirijohtajaa ei halunnut tai osannut vastata kysymykseen.

Uutissuomalaisen kyselyssä 10 piirijohtajaa eli noin puolet kaikista keskustan piirijohtajista puolestaan koki, että Sipilä on epäonnistunut mediasuhteissa. Viiden piirijohtajan mielestä Sipilä on onnistunut mediasuhteissa hyvin. Neljä ei halunnut tai osannut kertoa kantaansa.

8:34

Puoluesihteerin asema jakaa mielipiteitä

Keskustan puoluesihteerin Jouni Ovaskan asema jakaa vastaajien mielipiteitä. Kuusi piirijohtajaa toivoo puoluesihteerin vaihtuvan ensi kesäkuun puoluekokouksessa Sotkamossa. Kuusi piirijohtajaa taas ei toivo puoluesihteerin vaihtoa. Seitsemän piirijohtajaa ei halunnut kertoa kyselyssä kantaansa.

Ovaska valittiin keskustan puoluesihteeriksi Seinäjoen puoluekokouksessa kesäkuussa 2016.

Uutissuomalainen kysyi keskustan piirijohtajien näkemyksiä tiistaina ja keskiviikkona. 

1:56

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.