Uutissuomalainen: Enemmistö keskustan piirijohtajista kokee median kohdelleen Sipilää edeltäjiä epäreilummin

Enemmistö keskustan piirijohtajista kokee, että media on kohdellut keskustan puheenjohtajaa, pääministeri Juha Sipilää epäreilummin kuin aiempia pääministereitä. Uutissuomalaisen kyselyssä 12 piirijohtajaa oli tällä kannalla.

Kaikkiaan keskustalla on 21 piirijohtajaa, joista Uutissuomalaisen kyselyyn vastasi 19. Neljän piirijohtajan mielestä media ei ole kohdellut Sipilää muita epäreilummin. Kolme piirijohtajaa ei halunnut tai osannut vastata kysymykseen.

Uutissuomalaisen kyselyssä 10 piirijohtajaa eli noin puolet kaikista keskustan piirijohtajista puolestaan koki, että Sipilä on epäonnistunut mediasuhteissa. Viiden piirijohtajan mielestä Sipilä on onnistunut mediasuhteissa hyvin. Neljä ei halunnut tai osannut kertoa kantaansa.

Sipilä aikoo mittauttaa kannatuksensa – on valmis jatkamaan 8:34

Puoluesihteerin asema jakaa mielipiteitä

Keskustan puoluesihteerin Jouni Ovaskan asema jakaa vastaajien mielipiteitä. Kuusi piirijohtajaa toivoo puoluesihteerin vaihtuvan ensi kesäkuun puoluekokouksessa Sotkamossa. Kuusi piirijohtajaa taas ei toivo puoluesihteerin vaihtoa. Seitsemän piirijohtajaa ei halunnut kertoa kyselyssä kantaansa.

Ovaska valittiin keskustan puoluesihteeriksi Seinäjoen puoluekokouksessa kesäkuussa 2016.

Uutissuomalainen kysyi keskustan piirijohtajien näkemyksiä tiistaina ja keskiviikkona. 

Sipilä:"Kyllä sopu sieltä löytyy." 1:56

Lue myös:

    Uusimmat