Mainos

Uusi perhelehti etsii iloa vanhemmuuteen

Uusi perhe-elämään keskittyvä lehti tavoittelee 50 000 levikkiä kahden vuoden kuluessa.

Suomessa ilmestyi tänään ensimmäisen kerran uusi perhe-elämään ja vanhemmuuteen keskittyvä lehti. Meidän Perhe -lehden päätoimittaja Kristiina Dragonin mukaan lehti haluaa kannustaa ja tukea vanhemmuutta ja löytää siihen iloa.

Meidän perhe -lehti on erikoislehti, joka on tarkoitettu elämän ruuhka-aikaa eläville perheille, joilla on korkeintaan teini-ikäiset lapset. Lehdessä on kasvatuksen ja hyötyaineiston lisäksi myös muotia ja sisustusta ja muuta perhe-elämään liittyvää.

Dragon sanoo, että kaikki perhemallit ovat yhtä arvokkaita. Juttuja tehdään myös perheen lisäksi muista lapsen kasvatukseen osallistuvista, kuten kummeista, päivähoitajista ja opettajista. Lehden ydinkohderyhmä ovat kiireiset äidit, joilla on kaksi lasta. Laajemmaksi kohderyhmäksi on ajateltu ihmisiä, jotka etsivät tukea tai uutta suuntaa kasvatustyöhönsä ja haluavat saada tietoa ja virkistystä.

SanomaMagazinesin kustantama lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja tavoittelee 50 000 levikkiä kahden vuoden kuluessa. Yhdysvalloissa ja Euroopassa on useita 2-12-vuotiaiden lasten vanhemmuuteen keskittyviä lehtiä. Samantyyppisiä lehtiä on myös Ruotsissa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.