Uusi kohuväite: Britney Spears käytti huumeita ja oli siivoton

Poptähti Britney Spears joutui tuttuun tapaansa median ryöpytykseen alkuvuodesta, kun naisen entinen henkivartija väitti joutuneensa tähden seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Nyt henkivartija on taas puhunut.

Britney Spearsin entinen henkivartija Fernando Flores syytti tähteä alkuvuodesta seksuaalisesta ahdistelusta. Henkivartijan mukaan Spears olisi lähettänyt tälle räävittömiä kuvia itsestään.

Nyt Flores on lisännyt, että ahdistelun lisäksi poptähti on käyttänyt huumeita ja on surkea henkilökohtaisen hygieniansa suhteen.

Poliisinakin työskennellyt Flores on nosti viime vuonna syytteen Britney Spearsia vastaan. Uuden todistusaineiston joukossa paljastuu miehen tuoreet väitteet huumeista ja hygieniasta.

Todistusaineiston mukaan poliisityönsä antamalla kokemuksella Flores tunnisti Spearsin olleen usein laittomien reseptilääkkeiden ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Hän käytti miehen mukaan muun muassa ylivilkkauden hoidossa käytettyä Ritalinia, Naloksonia, jota käytetään opiaattiyliannostusten vasta-aineena ja amfetamiinia.

Dokumenteissa kävi ilmi myös Spearsin luonne. "Hän piereskeli ja kaivoi nenäänsä hävyttömästi kaikkien edessä ja oli kovaääninen ja puhui härskejä. Hän ei peseytynyt päiviin, ei käyttänyt deodoranttia, ei harjannut hampaitaan tai hiuksiaan, eikä myöskään käyttänyt kenkiä tai sukkia."

Flores toivoo saavansa 10 miljoonaa dollaria henkisistä kärsimyksistä, joita Spears hänelle aiheutti. Mies kertoo muun muassa kärsineensä paniikkikohtauksista, masennuksesta ja unettomuudesta.

Tähti on jo lytännyt henkivartijan väitteet valeeksi.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Female First, Radar Online, TMZ

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja