Uusi käänne kebab-kohussa: Ravintolaluettelossa epätäsmällisyyksiä

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira julkaisi 12.1. tiedotteessaan luettelon yrityksistä, joihin Lihaliike Agali Oy on vuoden 2011 aikana toimittanut tuotteitaan. Evira on saanut tiedot virka-apuna poliisilta. Lihaliikkeen puutteellisen kirjanpidon vuoksi Evira pyytää huomioimaan, että listassa voi olla joitakin epätäsmällisyyksiä ja puutteita.

Evira julkaisi 12.1. tiedotteen, jossa kerrottiin turkulaisen Lihaliike Agali Oy:n asettamisesta myyntikieltoon sen toiminnassa todettujen laiminlyöntien vuoksi. Samassa tiedotteessa julkaistiin lista yrityksistä, joihin poliisilta saatujen tietojen perusteella Lihaliike Agali Oy:n on todettu myyneen tuotteitaan vuoden 2011 aikana.

Evira on edellyttänyt, että kunnan valvontaviranomaiset tekevät valvontakäynnin yrityksiin, joihin Lihaliike Agali Oy on toimittanut tuotteitaan. Eviran edustajien mukaan valvontakäynnit pyritään tekemään mahdollisimman pian, jotta varmistutaan, että tuotteet on poistettu markkinoilla. Evira tiedottaa valvonnan tuloksista, kun niitä koskevat tiedot paikallisilta valvontaviranomaisilta on saatu.

– Poliisilta virka-apuna saadussa listassa on ollut epäselvyyksiä Lihaliike Agali Oy:n puutteellisen kirjanpidon vuoksi. Valvontaviranomaiset ovat aloittaneet tarkastuskäynnit, ja uutta tietoa pyritään saamaan mahdollisimman pian, elintarvikehygieniayksilön johtaja Auli Vaarala kommentoi.

Muualla verkossa:Eviran tiedote 13.1.2012

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja