Mainos

Uusi ääntä eristävä parvekkeen ja puutarhan ovi

Fenestran uusi parvekeovi eristää hyvin lämpöä ja ääntä eli se sopii erityisesti lento- tai liikennemelulle kaavoitettaviin asuntoalueisiin.

Uusi parvekkeen ja puutarhan ovi vastaa rakennusalueiden tehokkaan kaavoituksen mukanaan tuoman rakentamisen tiivistymisen ja keskittymisen haasteisiin.

Fenestran ovimallisto täydentyy uudella IOUU-AL parvekkeen ja puutarhan ovella. Kaksilehtinen ovi soveltuu parvekkeen tai puutarhan oveksi tiloihin, joissa tarvitaan hyvää äänieristystä. Hyvän äänieristyksen lisäksi IOUU-AL 78 mallin lämmöneristävyyttä mittaava U-arvo on erinomainen (0,9).

- Nykyisin uudet asuntoalueet rakennetaan entistä tiiviimmin ja lähemmäs liikenneväyliä. Tämä asettaa ovien äänieristykselle kovempia vaatimuksia. Uusi parvekkeen ja puutarhan ovi on esimerkki tuotteesta, joka sopii tähän maailmaan, kertoo Fenestra Oy:n myyntipäällikkö Arto Hyöty.

Ulosaukeavuus etu sisustukselle

Uusi malli täydentää Fenestran laajaa ovivalikoimaa yhdistämällä kaksi- ja yksilehtisten ovien edut.

- Ulosaukeava ovi antaa enemmän mahdollisuuksia sisustukselle, sillä se ei rajoita esimerkiksi verhojen ripustusta. Lisäksi ovet sopivat saumattomasti ikkunoihimme luoden sisustuksellisesti tyylikkään kokonaisuuden, Hyöty perustelee.

Oven korkeatasoinen maalaus helpottaa puhtaanapitoa. Oven painiketoiminen aukipitolaite lisää tuotteen käyttömukavuutta. Ovi voidaan pysäyttää painikkeen avulla helposti ja lukita haluttuun tuuletusasentoon.

Uusien ovien ensimmäiset toimitukset alkavat maaliskuun lopussa.

MTV3

Kuvat: MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.