Mainos

Uudistunut Qashqai sai hinnat – kestosuosikki lähtee kaupasta 23 091 eurolla

Nissan esitteli kesällä kuluttajien palautteen perusteella uudistetun Qashqain. Jo vuosia Suomen ensirekisteröintitilastojen kärkipaikoilta löytynyt Nissan Qashqai oli yksi ensimmäisiä nykyisen crossover-luokan edustajia. Korkeampi istuma-asento yhdistettynä hyviin tiloihin ja järkevään hinnoitteluun on voittanut kansa puolelleen, ja monilta valmistajilta on sittemmin tullut omat mallinsa isompien katumaasturien alapuolelle.

– Crossover-mallien suosiosta kertoo myös se, että lähes kaikki automerkit ovat lanseeranneet oman crossover-mallinsa ja Qashqai on saanut noin 20 suoraa kilpailijaa, toteaa Nissan Suomen maajohtaja Anu Eskola.

Qashqai kävi läpi perinteisen kasvojenkohotuksen, jossa auton ajovalot ja puskurit saivat uutta tuoretta ilmettä. Sisälläkin on pieniä kosmeettisia muutoksia, kuten uusi ohjauspyörä. Myös ajo-ominaisuuksia ja äänieristystä on paranneltu, sillä nämä asiat ovat saaneet palautetta nykyisen mallin omistajilta.

Uudistuneen Nissan Qashqain hinnat alkavat 23 091 eurosta, ja tällöin voimanlähteenä toimii 1,2-litrainen 115-hevosvoimainen bensaturbo. Tehokkaampi 163-hevosvoimainen 1,6-litrainen kustantaa 27 321 euroa, dieselmallisto alkaa 110-hevosvoimaisen version 25 793 eurosta, ja tehokkaampi 130-hevosvoimainen lähtee matkaan 28 290 eurolla. Nelivetoa haluavan ainoa vaihtoehto on viimeksi mainittu tehokkaampi dieseli, ja joka kulmasta vetävänä tämä kustantaa 32 381 euroa.

Teknavin tv-ohjelma palaa jälleen ruutuun! Uudet 14. tuotantokauden jaksot alkavat maanantaina 18.9. klo 22.35 MTV3-kanavalla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.