Uudista elämäsi – muuta olosi

Tonalin, Jani Sievinen ja Eeva Jaakonmaa auttavat sinua uudistamaan elämäsi ja muuttamaan olosi.

Koska tiedämme, että pilleri tai kapseli yksistään ei voi muuttaa ihmisen olotilaa pysyvästi, olemme päättäneet lähteä yhdessä Tonalinin, Jani Sievisen ja Eeva Jaakonmaan kanssa muuttamaan suomalaisten elintapoja. Toivomme, että sinä opit kanssamme riittävän, oikeanlaisen liikunnan ja oikean ravinnon merkityksestä terveydelle ja etenkin painonhallinnalle.

Tonalinin rasvaa polttava ja rasvasolusta energiaa vapauttava ominaisuus on erittäin tärkeä osa tätä ohjelmaa, mutta ei suinkaan ainoa. Haluamme antaa mahdollisimman monelle suomalaiselle parhaan mahdollisen tuen heidän pyrkimyksessään kohti terveempää ja kevyempää olotilaa. Seuraamme Eevan ja Janin yhteistä projektia toukokuun 2011 loppuun asti. Elämäntapamuutokset eivät tapahdu hetkessä.

Lue Janin ja Eevan kokemuksista, koettelemuksista ja onnistumisista osoitteessa www.nytlähtee.fi. Kerro meille myös oma tarinasi kommentoimalla Eevan blogia. Voit siten uudistaa elämäsi ja muuttaa olosi – ja voittaa arvonnassamme vaikkapa Omron BF 400 -vaa’an. Sillä voit mitata kehon painon lisäksi rasvaprosenttisi ja saat automaattisesti oman painoindeksisi.

Kuinka kaikki alkoi

Eeva Jaakonmaa ja Jani Sievinen tutustuivat Suurin Pudottaja -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden kuvauksissa. Eeva oli ohjelman juontaja ja Jani tunnetusti valmentaja.

Keväällä 2010 tuttavukset tapasivat jälleen sattumalta. Jani ihmetteli Eevan vaisuutta, kunnes kuuli Eevalta, että terveys oli alkanut reistailla ja jopa reumaa ilmeni. Painoa oli jälleen tullut lisää, ja se alkoi vaikuttaa elämänlaatuun.

Kesän jälkeen Eeva ja Jani päättivät yhdessä, että Eevan jojoilu saa riittää. Lääkitys olisi saatava loppumaan, olo kevyeksi ja kroppa kuntoon. Ei enää pikalaihdutuskuuria, vaan täysi remontti. Kevyt alkuharjoittelu aloitettiin elokuun puolivälissä, samoin ruokavalion tarkkaileminen ja Tonalinin käyttäminen. Painoa oli ensimmäisen kuukauden jälkeen pudonnut jo pari kiloa. Se on loistava alku. Samalla Janikin hoksasi, ettei hän ole enää aktiiviaikojensa kunnossa. Niinpä Janikin on projektissa paitsi valmentaja ja kannustaja, myös kannustettava!

Sekä Eeva että Jani tunsivat Tonalinin jo entuudestaan. Eeva on ollut jo pitkään sen satunnainen käyttäjä. Hän on ollut kuuriensa aikana siihen erittäin tyytyväinen, joten hän otti tuotteen Janin suosituksesta jälleen käyttöön, vapauttamaan rasvasoluista energiaa verenkiertoon, nopeuttamaan palautumista ja polttamaan rasvaa.

Tonalin

Tonalin on maailman tutkituin CLA-valmiste, jonka avulla voit pudottaa painoasi ja rasvaprosenttiasi, suojata lihaksiasi ja palautua nopeammin liikunnan jälkeen. Tonalin-CLA myös estää rasvan varastoitumista. Sekä laihduttajat että urheilijat hyötyvät Tonalinista, joka on useiden tunnettujen suomalaisten suosima luontaistuote.

Tervetuloa mukaan!


Artikkelin tarjoaa:

Yhteistyössä:Polar Pharma

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja