Uudet rakkaudennälkäiset maajussit ovat nyt selvillä! Kävimme läpi, millaisia tyyppejä tulevalla kaudella todella nähdään

Tässä ovat uudet rakkautta etsivät maajussit – mukana myös olympiavoittajan poika 9:06
Tässä ovat uudet rakkautta etsivät maajussit – mukana myös olympiavoittajan poika

Maajussille morsian -ohjelman uudet maajussit ovat nyt selvillä.

Rakkauden kesä lähestyy jälleen, kun uudet maajussit etsivät rakkautta Maajussille morsian -ohjelman myötä. Uuden tuotantokauden esittelyjaksossa esittäytyvät tuttuun tapaan kahdeksan maajussia, joista neljä lopulta päätyy ohjelmaan etsimään rinnalleen puolisoa. 

Tänäkin vuonna mukana on monipuolinen joukko rakkaudennälkäisiä maajusseja. Mukana on muun muassa 50-vuotias perheestä haaveileva perunanviljelijä Matti, 43-vuotias ranskalais-suomalainen osittaiseen omavaraisuuteen pyrkivä Clarisse, maaseuturavintolaa pyörittävä räväkkä 47-vuotias Jaana sekä olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummelan 20-vuotias poika Patrik

Liveraati kävi läpi kaikki tämän vuoden rakkautta etsivät maajussit. Katso yllä olevalta videolta, millainen joukko on kyseessä!

Maajussille morsian -sarjan 14. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2021.

Maajussille morsian -esittelyjakso mtv-palvelussa 8.3. jo klo 00.01 ja MTV3-kanavalla klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat