Utahin NHL-seura julkisti logonsa

Jääkiekon NHL:n tulokasseura Utah liittyi virallisesti osaksi liigaa, kun NHL ja Utahin omistava Smith Entertainment Group viimeistelivät viimeiset kauppatapahtumat. Utahin NHL-seuran virallinen nimi on ainakin väliaikaisesti Utah Hockey Club, jolla se pelaa luultavimmin myös ensimmäisen kautensa.

Utah julkisti samalla ensi kauden pelipaitansa ja tunnuksensa, jonka pohjaväri on vaaleansininen. Joukkue pelaa mustissa kotipaidoissa ja valkoisissa vieraspaidoissa, ja molempien paitojen hihoissa ja helmoissa on vaaleansiniset raidat. Pelipaidassa lukee vinosti isoin kirjaimin UTAH.

– Tämä on monumentaalinen päivä Utahin osavaltiolle, kun saimme uuden NHL-seuran perustamisen virallisesti päätökseen. NHL on tarjonnut meille korvaamatonta ohjausta ja tukea tämän prosessin aikana. Meillä on paljon työtä tehtävänä – harjoitusleiri alkaa vajaan 100 päivän kuluttua – emmekä voisi olla enempää innoissamme tulevasta, Utahin omistaja Ryan Smith sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Utah korvaa ensi kaudella Arizona Coyotesin, jonka pelaajat ja johtoporras siirtyivät utahilaisseuran riveihin. Suomalaispelaajista Salt Lake Cityn joukkueeseen siirtyivät Matias Maccelli ja Juuso Välimäki, jolla ei tosin ole sopimusta ensi kaudesta.

Utahin NHL-seuran nimi ja tunnus saattaa muuttua kaudeksi 2025–2026, sillä seura on avannut joukkueen nimestä 20. kesäkuuta sulkeutuvan faniäänestyksen. Vaihtoehdot joukkueen tulevaksi nimeksi ovat Utah Blizzard, Utah Hockey Club, Utah Mammoth, Utah Outlaws, Utah Venom ja Utah Yeti.

Katso alta julkaisuvideo.

Lue myös:

    Uusimmat