Uskomaton trilleri! Rafael Nadal nousi häikäisevällä tavalla mestariksi hurjassa maratonfinaalissa

Australian avoin tennisturnaus huipentui huimaan finaaliotteluun, jossa Rafael Nadal kukisti Daniil Medvedevin erin 3-2 (2-6, 6-7, 6-4, 6-4, 7-5).

Nadal ja Medvedev tarjosivat uskomattoman upean tennisfinaalin, joka venyi lopulta viiden tunnin ja 24 minuutin mittaiseksi. Ottelu päättyi paikallista aikaa vasta yhden jälkeen yöllä.

ATP-listan kakkosena majaileva Medvedev näytti marssivan jo komeaan voittoon, kun hän avauserän 6-2 ja toisen erän katkaisupelin jälkeen 7-6.

Nadal kuitenkin nousi sillasta häikäisevällä tavalla viemällä kaksi seuraavaa erää 6-4 ja 6-4, joten huima finaaliottelu venyi viidenteen ja ratkaisevaan erään.

Nadal vei jännittävän päätöserän 7-5, joten espanjalaistähti kruunattiin mestariksi.

Voittonsa myötä Nadal voitti uransa 21. Grand Slam -turnauksen, mikä nostaa hänet yksin Grand Slam -voittotilaston kärkeen. Australian avoimet Nadal voitti nyt toista kertaa urallaan.