Uskalla räväyttää halloweenina – tässä helpot asuvinkit!

Tässä vinkit miten löydät hauskan halloween-asun!

Vuoden karmein juhla on rantautunut viime vuosien aikana myös Suomeen. Eikö sinulla ole vielä naamiaispukuideaa Halloween-juhlia varten? Tässä helpot asuvinkit!

Inspiroidu TV-sarjasta

Oletko TV:n orja? Pukeudu siis tänä vuonna Jersey Shore -sarjan Snookiksi! Tarvitset vain tiukan, mustan minimekon, jossa on avoin kaula-aukko. Myös leopardiprintti toimii. Väännä hiuksesi Snookille tyypilliselle nutturalle ja olet valmis juhlimaan.

Toinen idea on lähteä mukaan tämän hetken vampyyrivillitykseen. Nykyajan vampyyrin puku ei vaadi enää Draculan viittaa, vaan ainoastaan vampyyrihampaat ja kalpean meikin.

Pukeudu julkkikseksi

Tämän vuoden hittiasu on oikeutetusti Lady Gaga -henkinen puku. Kokeile gagamaisia peruukkeja, naamioita, koruja… Mitä erikoisempi puku, sen parempi!

Toinen lehtien sivuilla säännöllisesti esiintyvä julkkis on tietenkin näyttelijätär Lindsay Lohan. Tarvitset vain pienimmän mekkosi ja korkeat korot. Tehosta vaikutelmaa suoristamalla hiuksesi.

Pidätkö perinteistä?

Kaikkein perinteisin Halloween-asu on tietenkin noita. Jos et välitä naamiaisasuista, valitse tämä vaihtoehto. Tarvitset vain suippohatun ja mustat vaatteet, ja kaikki tietävät, mitä sinä esität tänä vuonna.

Jos haluat paljastaa pintaa, klassisin vaihtoehto on tietenkin tuhma hoitaja.

Pukeudu yhdessä kultasi kanssa

Jos kuulut niihin ihmisiin, jotka suunnittelevat halloween-asun aina yhdessä kumppanin kanssa, kokeile näitä vaihtoehtoja! Johnny Deppin tähdittämän elokuvan myötä Liisa Ihmemaassa -teema on erittäin ajankohtainen. Pukeudu sinä Liisaksi ja käske rakkaasi sonnustautua Hulluksi Hatuntekijäksi.

Jos ette kuulu niihin pariskuntiin, jotka haluavat pukeutua suloisiin, yhteneviin asuihin, kokeilkaa räväyttää. Vain mielikuvitus on rajana! Olisitteko tänä vuonna pistorasia ja töpseli? Vihjailevuus on plussaa!

MTV3/Helmi

Lähde: MarieClaire.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja