USA:ssa taas uusi synkkä ennätys: 60 209 uutta koronatartuntaa vuorokaudessa

Brasilian presidentti kertoi koronavirustartunnasta TV-lähetyksessä – toimittajat äärimmäisen lähellä tartunnan saanutta Bolsonaroa 1:13
AP 1277415 Brasilian presidentti kertoi koronavirustartunnasta TV-lähetyksessä – toimittajat äärimmäisen lähellä tartunnan saanutta Bolsonaroa

Yhdysvalloissa on todettu edellisen vuorokauden aikana 60  209 uutta koronavirustartuntaa, käy ilmi Johns Hopkins -yliopiston tiedoista. Luku on uusi päiväkohtainen ennätys Yhdysvalloissa.

Uusia koronaan liittyviä kuolemia maassa on puolestaan raportoitu 1 114 kappaletta.

Tiedot päivitettiin varhain tänään aamulla Suomen aikaa.

Kaikkiaan Yhdysvalloissa on Johns Hopkins -yliopiston mukaan todettu nyt melkein kolme miljoonaa koronatartuntaa ja yli 131 300 koronakuolemaa.

Kovia lukemia latinalaisesta Amerikasta

Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla oli tiistaihin mennessä varmistettu yhteensä yli kolme miljoonaa koronavirustartuntaa. Asia selviää uutistoimisto AFP:n laskelmista.

Alueella on kirjattu myös lähes 140 000 koronaan liittyvää kuolemaa.Yli puolet edellä mainituista tartunnoista ja lähes puolet kuolemista on kirjattu Brasiliassa.

Maailmanlaajuisesti Brasiliaa enemmän tartuntoja ja koronakuolemia on vain Yhdysvalloissa.

Johns Hopkins -yliopiston mukaan Brasiliassa on varmistettu yli 1,6 miljoonaa tartuntaa ja kirjattu lähes 67  000 koronakuolemaa.


Lue myös:

    Uusimmat