USA:lta nopea kuitti Naisleijonien maaliin

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue joutui takaa-ajaksi MM-kisojen ottelussa Yhdysvaltoja vastaan. USA johtaa 2-1 ensimmäisen erän jälkeen.

Suomi viimeisteli avausosuman erän puolivälissä vastahyökkäyksen päätteeksi. Riikka Välilä syötti, ja Susanna Tapani pisti kiekon verkkoon.

USA:n tasoitus syntyi vain vajaat puoli minuuttia myöhemmin Hilary Knightin lavasta. Knight vastasi myös 2-1-maalista erän loppupuolella USA:n ylivoimatilanteen aikana.

Suomen maalivahdille Meeri Räisäselle kertyi avauserässä 13 torjuntaa. Vastakkaisessa päädyssä Alex Rigsby torjui kaksi laukausta ennen kuin hänet otettiin vaihtoon USA:n johtomaalin jälkeen ajassa 18.12. Hänen tilalleen USA:n veräjälle luisteli Molly Schaus.