Uraohjuspariskunta palaa perusasioiden äärelle uusin jaksoin

Herkullinen dokureality Fantastiset farmarit kuvaa newyorkilaista homoparia, joka muuttaa maalle ja perustaa luomutilan. Keskiviikkona 3.8. AVAlla käynnistyvät sarjan toisen tuotantokauden jaksot.

Brent Ridgeä ja Josh Kilmer-Purcellia ei voi syyttää ahdasmielisyydestä. Urillaan menestynyt parisikunta jättää taakseen Ison Omenan hektisen elämä ja muuttaa maatilalle kaitsemaan 80 vuohta, tusinaa kanaa ja kahta sikapossua. Löytyypä farmilta myös hieman narsistinen laama.

Muutos entiseen on suuri, sillä Brent oli aiemmin Martha Stewartin palkkalistoilla ja Joshpuolestaan mainostoimistomies ja kirjailija, tunnettu myös Aquadisiac-nimisenä drag queenina. Kaksikosta Brent jättäytyy tilan myötä kokopäiväiseksi viljelijäksi, mutta Josh jatkaa työskentelyä mainosalalla New Yorkissa, matkustaen farmille viikonloppuisin.

– Jos joku olisi vielä jokin aikaa sitten sanonut, että tulemme vaihtamaan elämämme New Yorkissa johonkin tällaiseen, olisimme todenneet hänen olevan hullu. Mutta nyt on käynyt ilmi, että ne hullut olemmekin me, pariskunta totesi uudesta elämästään.

Brentin ja Joshin into ja idealismi kantaa pitkälle, mutta maalaiselämässä on yllättäviä haasteita umpikaupunkilaisille urakiitureille. Kauden aikana nähdään, kuinka pariskunta kamppailee tehdäkseen Beekman 1802 -nimisen brändinsä vuohenmaitosaippuat ja juustot tunnetuksi ja nostaakseen tilan taloudellisesti kannattavaksi. Oman vaikeutensa elämänmuutokseen tuo jatkuva etäisyys, joka raastaa miesten parisuhdetta.

Apunaan noviisifarmareilla on maanviljelijä John "farmari-John" Hall, joka kärrää omat vuohensa kaksikon maatilalle ollakseen näiden tukena yllättävissäkin tilanteissa.

Fantastiset farmarit toinen tuotantokausi nähdään AVAlla 3.8. alkaen keskiviikkoisin klo 19.30.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja