Upea taidonnäyte! Suomalaistaituri sai hienon startin NHL-kauteen – kaukalossa myös sinivalkoinen debytantti

Juuso Pärssinen onnistui maalinteossa NHL-kauden avauskierroksella.

Suomalaishyökkääjä Juuso Pärssinen aloitti kauden vahvasti, kun hänen edustama Nashville Predators koki 3–5-tappion Tampa Bay Lightningille.

NHL-kauden avausmaali kirjattiin Tampa Bayn venäläistähden Nikita Kutsherovin nimiin, kun hän laukoi kiekon siniviivan tuntumasta ohi Nashvillen maalia vartioineen Juuse Saroksen.

Nashville nousi peliin mukaan ja ottikin johdon itselleen heti toisen erän alussa. Vierailijoiden ykkösketju petasi paikan Juuso Pärssiselle, joka uitti kiekon taitavasti Tampan ruotsalaisvahdin Jonas Johanssonin jalkovälistä maaliin, kun erä oli vanhentunut vain 11 sekuntia.

Tampa Bay ei pikaisesta takaiskusta lannistunut, vaan käänsi ottelun itselleen maalein 5–3.

Sarokselle merkittiin ottelussa 29 torjuntaa. Tampa Bayn Waltteri Merelä pelasi ensimmäisen ottelunsa NHL:ssä. Peliaikaa Merelälle kertyi debyytissään 10 minuuttia ja 21 sekuntia.