Upea Noora Shingler hurmasi seksikkäässä nahkamekossa

Tyylivarkaat-sarjasta tuttu juontaja ja ahkera blogisti Noora Shingler käänsi katseita Ellen muotigaalassa upeasti istuvassa nahkamekossa. Nahkamekko oli yhdistelmä roskaa ja huippumuotia: nimittäin trashionia.

Tyylivarkaat-sarjan juontaja Noora Shingler, 31, hurmasi Elle Style Awards -gaalassa upeassa nahkamekossa. Mustan, tyköistuvan nahkamekon on luonut trashionista, tee-se-itse kierrätysmuodin sanansaattaja Outi Pyy.

– Kun sain kutsun juhliin, tiesin heti että haluan laittaa päälleni jotain mikä edustaa arvojani: ekologista, eettistä muotia ja mielellään kierrätettyä, sorja Shingler kertoo.

Ei ehkä heti uskoisi, että Shinglerin yllä nähty glamouria henkivä asu on liimattu kasaan vanhan kirpputorimekon päälle miesten nahkatakeista napatuista nahkapaloista.

– Kierrätysmuoti saatetaan mieltää usein sellaiseksi, että se näyttää vanhasta pöytäliinasta tai verhoista tehdyltä asulta. Outi Pyy luo vanhasta uutta, niin että se myös näyttää huippumuodilta. Pyy on mielestäni kansainvälistä tasoa siinä mitä hän tekee, Shingler kehuu.

– Minua vähän epäilytti, miten tämän mekon kannan, mutta tämä on todella hyvä päällä: tässä pystyy hyvin istumaan! Shingler nauraa.

Omaa kulutuskriittistä blogia ahkerasti kirjoittava Noora Shingler kuvailee omaa arkityyliään käytännölliseksi pienen lapsen myötä. Muotigaalat ovat kuitenkin oiva tilaisuus panostaa näyttävään pukeutumiseen.

– Rakastan muotia ja silloin kun saa pukeutua, vedän mieluummin överit kuin vajarit. On ihanaa synnyttää mielipiteitä joko puolesta tai vastaan. Mieluummin herätän keskustelua, kuin olen turvallinen keskitien kulkija, Shingler hymyilee.

Elle Style Awards 2012 nähdään MTV3-kanavalla perjantaina klo 21.00. Uusinta AVAlla sunnuntaina 28.10. klo 20.00.


Lue lisää muotigaalasta:

Lue lisää kierrätysmuodista:


AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja