UFC-tähti Paige VanZantilta paljastus OnlyFans-tuloistaan

UFC-ottelija Paige VanZant kertoo ylittäneensä koko vapaaottelu-uransa tienestit vuorokaudessa sen jälkeen, kun hän oli aloittanut sivutyöt OnlyFans-palvelussa.

VanZant aloitti viime vuonna sisäpiirijulkaisujen tekemisen omille nettisivuilleen, mutta siirtyi tämän vuoden alkukesästä tirkistelystään tunnetun OnlyFansin käyttäjäksi.

Kesän mittaan 29-vuotiaalta ottelijalta alkoi tulla jo varsin paljastavaa kuvamateriaalia. Vain hetken palvelussa viettäneenä hän oli turvannut elantonsa vuosiksi eteenpäin.

– Kyllä, OnlyFans on ollut suurin tulonlähteeni. Sanoisin, että tein enemmän rahaa 24 tunnilla OnlyFansissa kuin koko ottelu-urani aikana, VanZant paljasti ESPN-kanavan Ariel Helwanin vapaaotteluohjelman vieraana.

Kommentti kertoo samalla UFC:n surkeista ottelupalkkioista. VanZant on yksi lajin valovoimaisimmista naisottelijoista, mutta hänenkin palkkionsa ovat jääneet noin 50 000 dollarin (noin 46 000 euron) tasolle ottelua kohti.

VanZant on otellut viimeksi vuonna 2021. Nyt hän pohtii, kannattaako kehään paluu enää lainkaan.

– Ottelusopimusten ja kaiken sosiaalisesta mediasta saamani (tulon) takia olisi itse asiassa taloudelliseksi tappioksi suostua otteluun, keskittyä siihen ja keskeyttää kaikki kehän ulkopuolella tekemäni, VanZant kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat