Rintansa kehässä paljastanut Daniella, 22, vetäytyy nyrkkeilystä – ratkaisu käynnisti spekulaatiovyöryn

OnlyFansista julkisuuteen noussut Daniella Hemsley, 22, kohahdutti nyrkkeilykehässä viime viikonloppuna, kun hän paljasti rintansa juhliessaan voittoaan. Hemsleyn on tulkittu saaneen lähtöpassit nyrkkeilytallistaan.

Britti saavutti lauantaina uransa ensimmäisen nyrkkeilyvoiton kukistettuaan Aleksandra Danielin Dublinissa järjestetyssä Kingpyn High Stakes -tapahtumassa.

Voitonriemun innoittamana Hemsley repäisi toppinsa ylös ja paljasti rintansa yleisölle. Video tilanteesta muodostui nopeasti viraaliksi. 

Brittinaisen nyrkkeilytalli Kingpyn Boxingin on spekuloitu antaneen tälle kenkää paljastelukohun vuoksi. Talli julkaisi tapauksen jälkeen lausunnon, jossa Hemsleyn kerrottiin vetäytyvän joksikin aikaa nyrkkeilystä. Samalla promoottori ilmoitti, ettei ottelija osallistu turnauksen finaalitapahtumaan.

Sananparsi on kuitenkin Hemsleyn mukaan tulkittu väärin. Ottelija kertoi YouTube-kanavallaan, ettei häntä ole suljettu pois promoottorin listoilta, vaan hänen on jättäydyttävä pois kehästä joksikin aikaa parantuakseen ottelussa saamistaan vammoista. 

– Mediassa spekuloidaan paljon "lähtöpasseistani". Minua ei ole suljettu pois Kingpynistä. Olen päättänyt pitää muutaman viikon tauon treenaamisesta, toipua, palautua. Aion palata kehään, toivottavasti jo talvella, Hemsley sanoi. 

Hemsley kertoi lisäksi, että vilautus meni oikeastaan hieman pieleen. Hän oli valmistautunut kuuluisaksi nousseeseen voittotuuletukseensa nänniteippien kera, mutta teipit jäivät epäonnisesti kiinni vaatetukseen, kun hän kiskoi ylävartalonsa paljaaksi. 

Laajasti kohahduttanut tempaus sai valtavasti mediahuomiota ympäri maailman. Teko aiheutti myös kritiikkiä. Hemsley pyysi tekoaan tuoreeltaan anteeksi viikonloppuna Instagramissa. Suomessa esimerkiksi ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström esitti MTV Urheilulle huolensa tapauksen vaikutuksesta naisten nyrkkeilyn uskottavuudelle.

Lue myös:

    Uusimmat