UFC-legendan tytär hehkutti yleisurheiluennätystään – internet kohisee nyt vinhasta havainnosta

Mya Lynn Lesnar paiskasi Coloradon osavaltion yliopiston kuulantyöntöennätyksen uuteen uskoon, mutta sitäkin enemmän ihmisiä puhuttaa hänen yhdennäköisyys isänsä, UFC-legenda Brock Lesnarin, kanssa.

Mya Lynn Lesnar, 21, teki 1. joulukuuta Coloradon osavaltion yliopiston kuulantyöntöennätyksen kiskaistuaan 18,50. Lesnar kohensi aiempaa omaa ennätystään – maaliskuussa työntämäänsä tulosta 17,17 – peräti 1,33 metriä. 

Lesnar hehkutti tuoretta ennätystään Instagramissa, ja viraali hitti oli valmis.

– Uusi henkilökohtainen ennätys ja uusi koulun ennätys! Iloinen vahvaan kauden aloitukseen, Lesnar kirjoitti.

18,50 on kelpo tulos, mutta sillä ei kuitenkaan vielä heilauteta internetiä uuteen uskoon. Tämän on tehnyt sen sijaan se, että Lesnarin kasvonpiirteet ovat monien mielestä suorastaan kuin yksi yhteen hänen isänsä, Brock Lesnarin, kanssa. Tyttären ja isän yhdennäköisyydestä ovat uutisoineet muun muassa Talksport, The Sun ja Daily Mail.

Mya Lynn Lesnar on sittemmin muuttanut Instagram-tilinsä yksityiseksi, eli hänen seuraamisekseen tarvitaan häneltä hyväksyntä.

Lesnarin yhdysvaltalainen isä Brock Lesnar on luonut menestyksekkään uran sekä showpainin että vapaaottelun parissa. Järkäle on voittanut karriäärillään WWE-showpainiorganisaation kiistattoman mestaruuden ja myöhemmin vapaaotteluorganisaatio UFC:n raskaan sarjan mestaruuden. Hänen uraansa on varjostanut dopingkäry klomifeenista.

Lue myös:

    Uusimmat