Mainos

Uber ryhtyy veloittamaan autoihin unohtuneista tavaroista – näin paljon palauttaminen maksaa

Uber-kyydin takapenkille unohtunut kännykkä tai lompakko maksaa asiakkalle jatkossa kiinteän välitysmaksun verran.

Uber on ottanut käyttöön niin sanotun välitysmaksun Uber-kuljettajien autoihin unohdettujen tavaroiden palauttamiseen. Kuljetuspalvelun mukaan Uber-kuljettaja joutuu palauttamaan vuoden aikana keskimäärin 11 autoon hukattua esinettä.

Yhdysvalloissa matkustaja joutuu maksamaan 15 dollarin maksun saadakseen tavaransa takaisin.

Uudistus sattuu keskelle Uberin käynnissä olevaa kampanjaa, jolla yhtiö pyrkii parantamaan välejään kuljettajiinsa. Kuljetuspalvelu kertookin, että kuljettajien palautteita on kuultu ja nyt löytötavaroiden palauttamisesta syntyvälle vaivalle on saatu käytännön ratkaisu.

Monet Uber-kuljettajat ovat valittaneet, että tavaroitaan hukanneiden asiakkaiden jäljittäminen on ollut hankalaa, sillä sopivan ajan ja paikan sopiminen tavaran palauttamiseksi vaatii työlästä aikataulutusta.

Välitysmaksun lisäksi Uber on julkistanut lukuisia muitakin uudistuksia. Esimerkiksi kuljettajia palvelee nyt vuorokauden ympäri päivystävä palvelunumero ja he voivat myös varata itseään varten henkilökohtaisia tukitapaamisia. Muutama viikko sitten Uber lisäsi sovellukseensa myös mahdollisuuden antaa kuljettajalle tippiä yli sadassa kaupungissa Yhdysvalloissa.

Lähde: The Verge


---

2:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.